Ηγουμενίτσα: Συγχαρητήρια στον Πρωτέα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης του πανελληνίου Πρωταθλήματος στίβου Κ 16



Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ 16 που έγινε με απόλυτη επιτυχία στην Ελευθερούπολη της Καβάλας ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία για τον σύλλογο μας Πρωτέας Ηγουμενίτσας Στίβος.

Πολλά μετάλλια , πολλές επιτυχίες και συνολική βαθμολογία 111 βαθμούς την υψηλότερη που είχε ο σύλλογος μας σε αυτό το πανελλήνιο πρωτάθλημα όλα τα χρόνια και κατέλαβε την τρίτη θέση στην βαθμολογία ανάμεσα από 88 σωματεία που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα Κ16.

Συγκεκριμένα 

🥇Χρυσό μετάλλιο για την ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ80 Κοριτσιών με τις ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΛΙΚΗ , ΓΟΓΟΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ , ΓΩΓΟΥ ΕΛΕΝΗ , ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ με την εκπληκτική επίδοση 39.50 .

🥇Χρυσό μετάλλιο για την ΤΣΑΚΙΡΗ ΜΥΡΣΙΝΗ στα 1000 μέτρα με επίδοση 3.00.82 αποτελεί την καλύτερη επίδοση και στους δύο ομίλους . 

🥈Ασημένιο μετάλλιο για την ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ80 Αγοριών με τους ΦΟΥΣΕΚΗ ΣΤΑΥΡΟ, ΣΑΚΑΡΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΚΟΛΟΜΠΕΡΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ , ΓΟΓΟΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ με επίδοση 36.45 .

🥈Ασημένιο μετάλλιο για την ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ200 ΜΙΚΤΗ αποτελούμενη από ΑΛΕΞΙΟΥ ΓΙΩΡΓΙΟΣ, ΓΟΓΟΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΤΣΑΚΙΡΗ ΜΥΡΣΙΝΗ, ΚΟΛΟΜΠΕΡΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ με επίδοση 1.41..44

🥈Ασημένιο μετάλλιο από την ΣΟΥΡΛΑ ΡΑΦΑΕΛΛΑ στα 1000 μέτρα με επίδοση 3.04.15 που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ .

🏅Την πέμπτη θέση στα 80 μέτρα κατέκτησε ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΟΓΟΛΟΣ με επίδοση 9.56

🏅Την πέμπτη θέση κατέλαβε η ΕΛΕΝΗ ΓΩΓΟΥ στα 300 μέτρα με επίδοση 42.72

🏅Την πέμπτη θέση κατέλαβε στο άλμα εις μήκος η ΑΛΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ με επίδοση 5.30 

🏅Την πέμπτη θέση κατέλαβε στα 1000 μέτρα ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ με επίδοση 2.50 .09 .

🏅Την έβδομη θέση στα 80 μέτρα η ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ με επίδοση 10.40

Πολύ καλές εμφανίσεις από όλα τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας που συμμετείχαν στην αποστολή .  

🏆Δυστυχώς στην προθέρμανση στα 300 μέτρα εμπόδια ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ τραυματίστηκε στο δεξί χέρι με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί .Αναγκάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο , αλλά παρόλα αυτά παρακολουθούσε τον αγώνα από το διαδίκτυο και αμέσως μετά ήρθε στο γήπεδο με το χέρι στο γύψο .

Αυτό μόνο τον κατατάσσει στον μεγαλύτερο νικητή των αγώνων και  αποδεικνύει γιατί ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας Στίβος είναι μια οικογένεια και ΟΜΑΔΑ .

🏆Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες, στους προπονητές για την μεγάλη επιτυχία .

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!!!!!!!!

Υ.Γ 👍Συγχαρητήρια στο Δήμο Παγγαίου για την άψογη διοργάνωση , σε ένα γήπεδο εκπληκτικό ,αποδεικνύοντας ότι η αγάπη , το μεράκι και η θέληση υπερκαλύπτει πάρα πολλά πράγματα και καταστάσεις .

 Η Ελευθερούπολη έχει καταλάβει δικαίως μια υψηλή θέση στα δρώμενα του Στίβου .

Νεότερη Παλαιότερη