Βαλίτσα διακοπών: τα απαραίτητα για το καλοκαιρινό σου ταξίδι!

 A person in a white shirt and blue pants

Description automatically generated

Το καλοκαίρι ήρθε και ήδη αναρωτιόμαστε, πότε θα φύγουμε για διακοπές, πού θα πάμε, με ποιον και τι θα πάρουμε μαζί. Στα πρώτα ερωτήματα δίνεις την απάντηση εσύ, αλλά όσον αφορά το τελευταίο σου έχουμε εδώ τη λίστα με τα απαραίτητα που αξίζει να χωρέσεις στην τσάντα ταξιδιού σου. 

Το Travel Outfit

Το σύνολο που θα επιλέξεις, για να ταξιδέψεις -όποιο κι αν είναι το μέσο- πρέπει να είναι ελαστικό, με δροσερή αίσθηση στο δέρμα και άνετο. Οτιδήποτε στενό θα σε δυσκολέψει στη μετακίνηση, αλλά απόφυγε και τα υπερβολικά loose κομμάτια, καθώς πάντα θα υπάρχει ο κίνδυνος να μπλεχτεί το ρούχο σου κάπου. Ένα ανάλαφρο τοπ με ένα cargo παντελόνι, οι τσέπες του οποίου θα σου φανούν πολύ χρήσιμες, είναι το ιδανικό.

Η Μάξι Φούστα

Οι φούστες είναι must-have για κάθε σεζόν και ειδικά για το καλοκαίρι. Επίλεξε μια μακριά που θα σου προσφέρει παραπάνω κάλυψη από τον ήλιο και θα μπορείς να την κάνεις εύκολα dress up στις νυχτερινές σου βόλτες. Ίσως μια εμπριμέ που θα συνδυάζεται εύκολα με top σε διάφορα χρώματα, για να έχει η βαλίτσα των διακοπών σου αρκετά εντυπωσιακά σύνολα με λιγότερα κομμάτια. 

Jeans

Δε χρειάζεται να αποχωριστείς ούτε τα αγαπημένα σου denim items, αφού στα τζιν παντελόνια γυναικεία θα βρεις αρκετά κομμάτια με χαλαρή εφαρμογή και απαλό, ελαφρύ ύφασμα. Όπως μια μπλε denim ζιπ κιλότ που θα ταιριάξει υπέροχα με ένα λευκό t-shirt και την ψάθινη τσάντα σου. Στα συν προσθέτουμε και ότι δεν τσαλακώνεται εύκολα!

Beachwear 

Η θάλασσα γαληνεύει, ξεκουράζει, παρασύρει με την αύρα της σε μια ανέμελη διάθεση και φυσικά χρειάζεται την κατάλληλη προετοιμασία. Σου συστήνουμε, λοιπόν, να διαλέξεις φέτος ένα ολόσωμο μαγιό που κερδίζει κατά κράτος το μπικίνι, αν θελήσεις να κάνεις αθλητικές δραστηριότητες ή να προστατευτείς περισσότερο από τις ακτίνες του ηλίου. Επιπλέον, μπορείς να το φορέσεις και σαν τοπ με το σορτς, το λινό σου παντελόνι -σχεδόν με όλα τα bottoms σου- και να ολοκληρώσεις την ημέρα σου με στιλ σε κάποιο κάποιο beach bar ή παραλιακό εστιατόριο. 

Σε λίγο καιρό από τώρα πιθανόν δε θα βρίσκεσαι στην πόλη μπροστά από την οθόνη ενός υπολογιστή, γι’ αυτό ξεκίνα να ετοιμάζεις τα looks του καλοκαιριού, τις αποδράσεις σου και τα key-items για τη βαλίτσα των διακοπών σου. Τα ταξίδια σε ανανεώνουν, μη χάνεις ευκαιρία να φεύγεις και να τραβάς φωτογραφίες που θα αποτυπώνουν τις καλύτερες αναμνήσεις σου.


Νεότερη Παλαιότερη

Breaking Ticker