Το Δημοτικό Σχολείο Νέας Σελεύκειας Ηγουμενίτσας στην Πρώτη Δεκάδα του F1 in Schools 2024



Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Εθνικοί Τελικοί του 9ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού F1 in Schools για Δημοτικά, με την συμμετοχή 25 ομάδων από όλη την Ελλάδα. Oι αγώνες διενεργήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Μποδοσάκειου Δημοτικού Σχολείου του Κολλεγίου Αθηνών στην Κάντζα Αττικής και στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ανατόλια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η ομάδα Boom Fasters από το 20ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών και την δεύτερη θέση κέρδισε η ομάδα Amazon Racing από το ίδιο σχολείο. Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας βρέθηκε η ομάδα ‘Lauda Racing – Majestic Turbos’ από το Μποδοσάκειο Δημοτικό του Κολλεγίου Αθηνών. Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν ομάδες από το Δημοτικό της Σχολής Μωραΐτη, τα Εκπαιδευτήρια Παλλάδιο Βάρης, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου, το 26ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών και το Δημοτικό Σχολείο Νέας Σελεύκειας Ηγουμενίτσας.

Έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι το Δημοτικό Σχολείο Νέας Σελεύκειας, πιστό στους στόχους και τις στρατηγικές που έχει θέσει, συμμετείχε στους τελικούς αγώνες του 9ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Fin Schools 2024 για Δημοτικά Σχολεία καταλαμβάνοντας την 10η θέση. Στους τελικούς συμμετείχαν 25 ομάδες από όλη την Ελλάδα, προερχόμενες από ιδιωτικά και δημόσια σχολεία. 

Ως Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Νέας Σελεύκειας αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Δήμο Ηγουμενίτσας, το γραφείο REAL ESTATE του κ. Βαλάκου Σπυρίδων, το πρατήριο υγρών καυσίμων JETOIL του κ. Θωμάζου Σάββα, το κουρείο OLD SCHOOLBARBER SHOP και το ZERVAS WINERY του κ. Ζέρβα Γεώργιου, το Κτηνιατρείο PET MEDICAL της κ. Διαμάντη Στεφανίας, το ECONOMY MARKET του κ. Νικολάου Αντώνη, το Super Market «ΞΕΝΟΣ», την καφετέρια «Μαϊστράλι» του κ. ΧατζηπέτρουΑλέξανδρου, την «ΤΥΠΟΡΓΑΝΩΣΗ» Μπλένταρ Χούμο Ο.Ε., το OPAP STORE του κ. ΧρίστογλουΚωνσταντίνου, το OPAP STORE του κ. Κώστα Ελευθέριου, την καφετέρια «ΝΟΣΤΟΣ» του κ. Μαρκιανίδη Θεόδωρου, το «ΤΣΕΒΑΣ CAFE» του κ. Βλάχου Παρασκευά, το κατάστημα «ΜΠΛΕΤΣΑΣ» Μπλέτσας Γ. & Υιοί Ο.Ε., γιατί μετά από σχετικό αίτημά μας ανταποκρίθηκαν άμεσα και κάλυψαν τα έξοδα της μετάβασης των μαθητών του σχολείου μας καθώς και των συνοδών τους εκπαιδευτικών, οι οποίοι έλαβαν μέρος στους τελικούς αγώνες του 9ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Fin Schools 2024 στην Αθήνα.

Θεωρούμε ότι η επένδυση στη γνώση και στην εκπαίδευση είναι πολύ σημαντική υπόθεση για τη χώρα μας τη συγκεκριμένη εποχή, καθώς μακροπρόθεσμα δημιουργεί πολλαπλασιαστικά αναπτυξιακά αποτελέσματα και ανταποδίδει ποικιλοτρόπως στην κοινωνία μας τις όποιες επιχορηγήσεις προσφέρονται.

Εκ μέρους του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου μας ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά για την προσφορά αυτή και ευελπιστούμε ότι και άλλοι φορείς της περιοχής μας θα ανταποκριθούν θετικά σε ανάλογες πρωτοβουλίες του σχολείου μας.

Ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Νέας Σελεύκειας

Γεώργιος Κύλλας

 

Νεότερη Παλαιότερη

Breaking Ticker